F………

Forhelvede Joan, ja jeg har så lige slettet hele min blog, så nu skal jeg så starte hel forfra 🙁 :(, så de næste par dage er der en del rod herinde, der vil blive lavet en masse indlæg hvor det kun er billeder.. 😉

håber i stadig vil følge med… 🙂

This entry was posted in Hverdag. Bookmark the permalink.

8 Responses to F………

 1. Her ser da fint ud.
  Og kan da godt se mange af de gamle indlæg?!

  • woozdk says:

   Jeg har lige sat en 15 stykker ind, men alt andet er blevet slettet 🙁 ååh det så træls når man har over 700 gamle indlæg 🙁 men tak 🙂

 2. hej jeg kan osse stadig se en masse gammel indlæg her inde ellers er det bare nye ting du skal huse at gemme den på din computer det har jeg med min egne hjemmeside (: Knus og god vind til dig…

  • woozdk says:

   Jaa det os dumt af mig, det var en fejl jeg selv lavede, jeg troede lige jeg var så klog hahaha..

 3. Karina Viki says:

  Argh! Hvor træls for dig. Jeg kan godt se der mangler en hel masse, det er ikke længe siden jeg fandt dig og var ved at læse bagud, men nu er der ikke mange indlæg bagud. Håber du har luret fejlen så den ikke sker igen. Du er allerede blevet en af dem jeg tjekker fast 😉
  Smil fra Karina Viki

  • woozdk says:

   Tak Karina, ja det så ærgerligt, jeg ved det ikke sker igen, i hvert fald ikke denne fejl, og er glad for at høre du følger med fast her.. 🙂

 4. Alice M says:

  har dit webhotel ikke en standard service om regelmæssig backup af databasen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *