Oprydning i mine rådyr

Jeg har fået sorteret gevaldigt i rigtig mange af mine ting efter jeg er flyttet her til det nye sted, i sær i min rådyr samling, det her er hvad der er tilbage plus 3 store rådyr, som der ikke er plads til her. De andre ryger på loppemarked her til sommer. 🙂 Ville lige ønske her jeg kunne relater til et gammel indlæg men nææh nej, ej jeg har valgt og tænke på det en ny start på bloggen, jeg skal nok prøve at lade være med at brokke mig mere over min fejl..

b23

 

This entry was posted in Hjemme ved mig, Samling and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Oprydning i mine rådyr

 1. Sød samling du har 🙂
  Jeg samler på ugler.
  Vil ønske dig en god weekend.

 2. Åh, hvor er jeg misundelig på din samling af rådyr. Jeg har også en lille samling og er altid på udkig efter nye/gamle på loppemarkeder osv.

  • woozdk says:

   Er også glad for dem, synes det blevet svært at finde nogle på loppemarkeder jeg ikke har, men engang i mellem er jeg heldig, men de jo også blevet vild dyre at købe.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *