Lidt fra hjørnet

b60

Denne kommode, har jeg arvet efter min bedstemor, hun fik den i konfirmationsgave, så den betyder en hel del for mig. Den har været i kælder rummet i et stykke tid, men nu ha jeg besluttet den skal bare op og stå et sted. Jeg dekoraede den med papir for nogle år siden, den passer heldigvis stadig ind

b58

 

This entry was posted in DIY, Hjemme ved mig, Stue and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lidt fra hjørnet

 1. Nana Hecquet says:

  Det er da en sjældent glad kommode! Den er sød 🙂

 2. Meget sød og fin kommode 🙂
  Og smuk placering 🙂
  Jeg elsker også arvemøbler med historie og har selv fyldt op med dette.
  Jeg vil lige ønske dig en uhyggelig Halloween aften!!!!!!!!
  Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *