Stuen

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre med min stue, den ene ende synes jeg er rigtig hyggeligt, hvor jeg synes den anden ende er ret kedelig. Hvis der er nogle som lige sidder med en ide, må i meget gerne skrive.. ; )

B3 B4

This entry was posted in Hjemme ved mig, Stue. Bookmark the permalink.

22 Responses to Stuen

 1. Hvad med og male en væg i en anden farve ?

  • woozdk says:

   Ja, det har jeg også som en af mine planer, ja fik jeg ikke lige skrevet ;), men det er lidt besværlig min væg runder nemlig helt vildt i toppen.

 2. Henriette says:

  Jeg synes det ser SÅ hyggeligt ud! Det kun lige ivar skabene som falder ud i mine øjne.. hvad med at male enten stellet hele vejen rundt en farve? Eller male lågerne i forskellige pastel nuancer, så de passer mere ind i dit fine farverige hjem? Det ville virkelig gøre en kæmpe forskel. Bare et forslag 🙂

 3. Ilhja says:

  Det ser hyggelig ud men jeg tror at du mangler et tydelig fokus på. Det hele er i bløde farver.

  • woozdk says:

   Er ikke helt sikker på jeg ved hvad du mener :/ ?

   • Ilhja says:

    Det er svært at forklare. Men der er ikke en stor kontrast i farverne. De er alle bløde og lyse i det. Den største der er, er dit gulvtæppe som hiver blikket lidt ned.
    Gav det mere mening?

    • woozdk says:

     Ja forstår godt hvad du mener, men er meget tilfreds med den del af stuen der mere den anden del jeg ikke er 😉

 4. Jeg synes nu ellers din stue ser rigtig fin og skøn ud. 😀 Du har masser af ting, så derfor tænker jeg at det måske ville være svært at tilføje mere, for at prøve at gøre det mere hyggelig. Da jeg så tror dit rum vil virke for tungt. Men jeg er nu ret vild med din stue, synes ikke den ser kedelig ud. 🙂

  • woozdk says:

   Tak Charlotte for de søde ord, det bare at jeg synes den ene ende er lidt kedeligt, men du har nok ret i der ikke skal være så mange ting i den anden ende..

 5. Hejdi Michelle Hansen says:

  Tror det er farver der mangler.
  Måske skifte tæppet på sofaen ud – med et med mere farve.
  Samt få malet din skænk/reol som du har skrevet om tidligere.

  Men du har et dejligt, hyggelig og flot hjem.
  Misunder dig lidt dit mod på brug af farver.

 6. Eva says:

  Hvad med at bytte rundt så spisebordet kommer ned i den ende hvor sofaen er og sofaen op i den anden ende. Det er måske bedre at have sofaen op af en væg end op af et vindue?? Når man ser på billederne føles det som om der er gennemtræk fra døren og ind i stuen, det kan godt tage noget af hyggen:) God fornøjelse med det.

  • woozdk says:

   Det var faktisk min plan til at starte med men der er slet ikke plads til, ja det lidt svært at se på billederne , desværre er det den eneste mulighed 🙁

 7. Linda Eg says:

  Ihh, hvor bor du hyggeligt, ikke at det forbavser mig 😉

  Jeg tænker umiddelbart også at Ivar-skabene springer mig i øjnene, men jeg er heller ikke så god til træ på den måde 😉 Jeg ville nok male dem hvide, i hvert fald på alt andet end lågerne… hvad hvis du puttede selvklæbende folie på i stedet for at male dem, så kan det fortrydes igen? 🙂

  Og måske et ur eller noget over døren? 😉 eller noget plante af en art ovre i hjørnet ved uroen 🙂

 8. Du har en af de hyggeligste stuer, jeg har set 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *