Længe siden

b1
b2

Det længe siden jeg sidst har blogget, og også meget længe siden jeg sidst har siddet ved min computer, jeg følger stadig lidt med der ude, er bare ikke lige så god til at få skrevet til jer, da det lidt besværligt på mobilen..

Jeg savner at blogge, men har haft en masse andet at tænke på.. men har besluttet at få blogget bare engang i mellem og ikke vente en hel måned 😉

Status lige nu er at jeg er ved at afslutte mit forløb på bipolar afdelingen, og har været til en enkel samtale på afdelingen personlighedforstyrrelse, og der venter jeg så på svar om jeg kan starte på et forløb der, så er meget spændt på hvad der lige skal ske i fremtiden. Jeg er så klar til endelig at få hjælp og håber også de kan se jeg er klar til det nu.

Den fine kurv foroven er fra Ferm living, det er en gave jeg har fået af min veninde, den passer så fint ind herhjemme 🙂

This entry was posted in Hjemme ved mig, Om mig, Stue and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Længe siden

 1. Linda Eg says:

  Kender det alt for godt, man bliver også så overrasket, når der så er gået SÅ lang tid siden man sidst delte noget 😉
  Håber du får en masse afklaring og hjælp, ved selv hvor vigtigt det er at man er klar til det… og du er heldig, der er nogen der ‘vil’ hjælpe dig nu <3

 2. GnUfFi says:

  Hej. Jeg skriver til dig for at lade dig vide, at jeg har nomineret dig til en Liebster Award. Du kan læse mit indlæg her: http://gnuffi.blogspot.dk/2016/04/jeg-er-blevet-nomineret-til-en-liebster.html – hvor du også finder de spørgsmål jeg har valgt at stille dig som nomineret. Håber du vil tage godt imod min nominering!

 3. Hej Joan,

  hvordan står det til hos dig?
  Har du opgivet bloggen?
  Jeg har lavet ny blog: Giveaways i Danmark
  Og er i gang med nyt studie.

  Sändags hilsner til dig herfra 🙂
  Maria

  • woozdk says:

   Hej Maria,ja vil også gerne i gang igen, men synes det kraver ret meget tid at holde sådan en kørende. Jeg vil da lige følge med på den nye blog 😉

 4. Kristina says:

  Hej Joan. Jeg håber du har det godt, men vil lige høre om du er stoppet med at blogge?

  • woozdk says:

   Hej kristina, ja jeg blogger ikke lige pt. vil gerne igang igen på et tidspunkt, så jeg har ikke opgivet det helt endnu;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *