Vandskade

Lørdag aften den 27. maj Kommer jeg hjem fra karneval af, ca. en halv time efter jeg kommer hjem begynder der at løbe vand ud alle steder i stuen, gangen og på badeværelset. radiatoren på 3. sal er faldet af væggen, og jeg bor altså i stuen, så der løber meget vand ud. Der går over en time før vandet bliver lukket, da der ikke er nogen der kan få fat på nogen. Min lejlighed er den det er gået mindst ud over, men jeg står så nu sammen med alle de andre som bor i venstre side og skal genhuses de næste 4 måneder. Jeg har valgt at flytte hjem til mine forældre i de måneder, da jeg slet ikke vil kunne overskue at skulle leve sammen med alle flyttekasserne og det rod der nu vil være..

 

This entry was posted in Om mig. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vandskade

  1. Tina KH says:

    Øv det er altså virkeligt øv for dig.

    • woozdk says:

      Ja det er så 🙁 men hvis man skal se lidt positiv på det så spare jeg huslejen i nogle måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *