Nyt fra mig

Der er sket lidt siden sidst jeg sådan rigtig har blogget, bla. har vi fået et nyt medlem i familien, nemlig min nevø Livo, som er født sidst i august 2016 🙂 Så kær han er.. 🙂

Jeg er selv startet i terapi 2 gange om ugen, gruppeterapi og individuel terapi, hvor jeg skal gå i 2 år. Jeg har ventet rigtig mange år på at blive klar til det og nu synes afdelingen også at jeg var blevet klar til at modtage terapi. Så det går fremad med det hele.. 🙂

Jeg prøver at starte lidt op med at blogge igen, det bliver ikke hver dag der er nye indlæg, men gerne 2-3 gange om ugen. Hvis du gerne vil slippe for hele tiden at skulle ind og tjekke om der er nye indlæg kan du følge mig på facebook her. hvor jeg vil ligge de nyeste indlæg op. Det vil fremad rettet være en lidt blandet blog, både med det kreative, indretning, men også fra min hverdag.

This entry was posted in Familie, Om mig. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *