En måned er gået

Jeg har idag boet ved mine forældre i en måned nu, den er gået ret hurtigt, men der har selvfølgelig været en masse at tænke på med lejligheden, jeg er helt ude af lejligheden nu, og kan slappe lidt mere af. Jeg har i de andre lejligheder aldrig haft en indbosforskring, det er først for 2 år siden at jeg får taget mig sammen til at få sådan en, kan virkelig kun anbefale at man har en, det har nu gjort det hele meget nemmere for mig, og har ikke selv skulle stå for flytningen eller opbevaring af mine ting, plus erstatning af de ting der er gået i stykker.

Hvis jeg skal sige noget positivt om alt det der er sket, så skulle det være at fik sorteret i alle mine ting inden jeg pakkede ned, fik smidt 8 sække ud med ting og sager jeg ikke brugte mere, og så røg stort set hele mit kælderrum ud, da det var blevet et sted jeg bare smed alt ned.

Nu står den på afslapning med min mor, søster, niece og nevø vi tager en tur til københavn i en lille uges tid og skal lege turister derover.

This entry was posted in Hjemme ved mig. Bookmark the permalink.

2 Responses to En måned er gået

  1. Caroline says:

    Hejsa!
    Ville lige høre, hvor har du de store lyse trærammer fra? 🙂

    Venlig hilsen
    Caroline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *