Brug for råd

Ja som overskriften siger har jeg brug for lidt råd fra jer.  Jeg har denne væg med et stort vindue, men det lige som om det hele er FOR hvidt og kedeligt, har overvejet at male “rammen” om vinduet en farve, men jeg ved ski ikke rigtig. kan jeg have noget til at hænge fra vinduet  ? ja hvad kan jeg lige gøre, jeg kan ikke male væggen, den til højre er nemlig mint blå.. Så har I nogle ideer???

Ting der ikke sker er: at male radiatoren eller få gardiner.

Related Posts with Thumbnails
Dette indlæg blev udgivet i Hjemme ved mig, Indretning. Bogmærk permalinket.

29 kommentarer til Brug for råd

 1. Rikke skriver:

  Altså nu elsker jeg jo planter og blomster… Så hvad medd at starte med at få en stor plante i vindueskarmen? Det syntes jeg jo mangler *Gg* Og hvad med en fed wallsticker, eller et kæmpe maleri på den højre side?

  Forresten, har du set man kan få dådyr hoveder i TIGER? JEg tænkte sådan på dig , da jeg købte et i dag, og overveje faktisk at købe et , og så bede om din adresse, men det glemte jeg selvfølgelig igen..

  SVAR: Ååh Planter jaah det var en ide, jeg er bare SÅ dårlig til at holde planter i live, og er det ikke noget med direkte sollys ikke er godt? Eller hvordan fungere det?

  Ja de dådyr hoveder var jeg så heldig at få fat i sidste år. så har to styks af dem, og hvor sødt af dig at tænke på mig :D

 2. Julie skriver:

  Hvorfor er gardiner ikke noget du vil? Jeg syntes klart det ville skabe hygge.. Men selvfølgelig your choice.

  Men ellers til den tidliger kommentar med blomster.. Man kan få mange blomster som ikke kræver specielt meget pasning.. Nu ved jeg ikke hvilken vej dit vindue vender, om der er meget sol, lidt sol, ingen sol. Men jeg har det kanon med orkideer, fordi de ikke kræver specielt meget pasning. Jeg vander dem bare når jeg husker det, og det lidt forskelligt om det er en gang om ugen eller en gang om måneden.
  Men ellers kan man jo også bare få grønne planter, som ikke som sådan har blomst, og de kan oftest også holde til lidt mere end planter med blomst.

  Kh Julie

  SVAR: Jeg hader gardiner har jeg altid gjort og synes slet ikke det passer ind her, jeg har direkte sollys der for jeg er sådan lidt skeptisk med det, men det jo måske bare at springe ud i det :D Jeg er bare rigtig dårlig til at vande mine blomster, orkideer går bare slet ikke haha..

 3. Julie skriver:

  Lige en ekstra kommentar, som regel hvis det er direkte sollys, skal alle planter have mere vand end hvis de ikke står i direkte sollys, så det er selvfølgelig lidt en ulempe hvis du har det.

 4. Lotteriet skriver:

  Man kan faktisk få de fineste kunstige blomster! De skal hverken vandes eller noget. :O)Og efterhånden ser de helt ægte ud!

  Hvad med et par lyskæder om vinduet?? Det giver sådan et hyggeligt lys.

  SVAR: Har haft en lyskæde, det så lidt rodet ud, men kunne også være den jeg valgte der gjorde det, kunstige blomster ja nu nærmer vi os noget jeg kan holde haha..

 5. Cecilie skriver:

  Er det helt udelukket at få fx foldegardiner? Ellers kunne der hænge noget værk foroven, en vimpel hvis man er til det fx.
  Men ellers en plante der går godt op i højden ville hjælpe.

  SVAR: Ja tror jeg skal have en plante af en art så må jeg tage den derfra. foldegardiner er ikke udelukket, men jeg tror ikke jeg kan finde nogle jeg ville kunne lide i farverne, men skal selvfølgelig tjekker før jeg siger det :D

 6. Rikke skriver:

  Hvad med en stor kaktus eller sukulent så? De kræver ikke meget vand.. Ellers er en plante som fredsliljen super let at holde, glemmer man at vande dem, og de begynder at hænge, skal de bare lige have lidt vand , så liver de op igen.. Jeg ELSKER dem *Gg*

  Jeg syntes nok jeg havde set dem før, det har da garanteret været herinde så :-)

  SVAR: Aarh ikke kaktus, den sidste jeg havde var godt nok flot, men holdte ikke længe.. ja jeg skal nok have en STOR plante der.. og tak :D

 7. Anna Weinreich skriver:

  Dette er bare lige noget, der falder mig ind: Hvad med sådan en lyskæde med de der forskelligfarvede bolde? Kender du dem? – de er jo super seje og så kunne den hænge hele vejen rundt :) http://annaweinreich.blogspot.com/2011/08/velkommen-til-sankt-de-luxe.html
  Her er et link til et billede jeg har af de der bolde, hvis du er i tvivl om, hvad jeg snakker om :)

  SVAR: Ååh Anna jeg har haft en der ligner den før, præcis til at hænge der, den gik i stykker da vinduet spækkede i en dag, men synes et så træls ud.. hmm..

 8. Christina skriver:

  man kunne male de 2 rør til rediatoren, ej jeg ved ikke om det ville se pænt ud… måske noget tape på.. eller sådan noget.. tape… Som sagt har jeg ikke fortand på bolig indretning overhovedet.. men det var min første tanke da jeg så vinduet… så den for du lige med…7

  SVAR: Ja havde tænkt på at male karmen og de to rør, og så i 3 forskellige farver.. Og man behøver slet ikke at have fortand på det.. :D

 9. Betty Larsen skriver:

  Da jeg elsker de fine spraglede papir stjerner, synes jeg det kunne være super fint med sådan en…… og nu er det jo også snart jul….. mine hænger godt nok året rundt!

  Held og lykke!

  SVAR: Jaah Betty de altså også bare flotte, er det nogen man kan lave selv eller det måske svært??

 10. christine skriver:

  Hvad med at male en ramme rundt om vinduet på selve vægge, evt en i en farve, eller måske en ramme inspireret af en gammeldagsramme med krummlurer. Så er selve vinduet maleriet inden i rammen.. :)

  SVAR: Ja havde tænkt på det med at male rammen, ved ikke lige hvor tydeligt det er at se der er en ramme der, men jeg tænker i hvert fald den skal males..

 11. Sasja skriver:

  Jeg ville helt klart male selve vinduet en farve som f.eks. mintgul eller :) Det giver lidt liv og god kontrast til farven på den anden væg!

  min blog: http://caleidoscopianstyle.blogspot.com

  SVAR: Kan ikke male vinduet ;) det er plastik så kan kun male det uden om, som er på væggen.. ;) men ja det tænkes det skulle have en farve :D

 12. Hej Joan,

  Der ligger en Award til dig – hvis du er interesseret:
  http://lisbetll.blogspot.com/2011/10/kreativ-award-2011.html

  *SMIL* fra Lisbet

  SVAR: Tak for det Lisbeth har lavet den så mange gange så springer lige over, men igen tak for det :D

 13. louise jørgensen skriver:

  Er helt klart også tilhænger af en plante, men det behøver vi vidst ikke køre mere i:-) Men ellers tænker jeg nogle vaser med noget højde, eller nogle lysestager. Er heller ikke selv fan af gardiner, men har fundet nogle meget lyse og lette folde gardiner, som jeg er blevet rigtig glad for. mener at jeg har set nogle ligende i bilka eller jysk. Men tror at det ville kunne skabe ro og det ville få vinduet til at virke mindre. Glæder mig til at se hvad det ender med:-)

  SVAR: Ja det en ny opstilling i vinduet, hehe jeg skifter den hele tiden, har haft større vaser men det nytter ikke rigtig noget, det stadig ret kedeligt det hele hehe, men ja en plante skal der til i hvertfald hehe

 14. louise jørgensen skriver:

  Er forresten meget vild med din sky, synes det har en rigtig god effekt.

  SVAR: MAnge tak :D

 15. Kathrine skriver:

  Hvad med at lave en fed ramme rundt om vinduet i noget fedt retro tapet…. På væggen kunne du lave en stor scrabble med dit navn og andre betydningsfulde navne sådan på kryds og tværs af hinanden… eller du kunne lave en slags væg maleri med ugler og dådyr..
  Bare lige lidt ideer fra mig :o)
  Knus Knus

  SVAR: Tak for de mange ideer hehe, vil tænke over dem også :D

 16. Mal rammen en lys pink farve . Det ville være fedt . Med den blå himmel uden for og kunstige grønne planter i vinduet. + til vinter ville det være fedt med nisse landskab samt en masse lyskæder (:

  SVAR: Ja altså jeg kan slet ikke vente til jul der ved jeg PRÆCIS hvordan det hele skal se ud hehe.. men det nu der er problem, nu køre jeg pastel farver i hele stuen, så jeg holder mig lidt til det, ellers tak for de fine ideer, men ja overvejer dte med plastik blomsten :D

 17. Irene skriver:

  Jeg mener helt klart at Orkideer i forskellige farver ville klæde dit vindue… Dem kan du ikke tage livet af, for de skal sjældent ha’ vand og blomstre nærmest hele tiden..
  Jeg har aldrig selv været god til planter/blomster, men orkideer er et kæmpe hit hos mig…Og så er de så smukke..

  SVAR: Ååh ikke orkideer, de holder kun en gang ved mig, og så har jeg hørt direkte sollys ikke er godt for dem ?

 18. Jørgensen skriver:

  Hvad med en hylde, Måske af glas eller en farvet en af slagsen? Sat op i midten af vinduerne?

  Det kan ikke ses på billedet, men “væggene” ind til vinduet er skrå, man vil ikke kunne sætte en hylde op med mindre man fik dem skåret til, men tror heller ikke lige det vil være mig, men tak for ideen :D

 19. Jørgensen skriver:

  De har forresten foreskellige farvede foldegardiner på ellos.. Stoffet er ret tyndt så de ikke bliver for tunge og mørke:)

  SVAR: Der må jeg da lige ind og kigge, mange tak :D

 20. Mia Malene skriver:

  Synes det lyder som en god ide, det med at male en ramme omkring vinduet. Derudover kan du måske købe en lys-guirlande, som du kan hænge op. De giver godt nok ikke meget farve, men sammen med en evt ramme, tror jeg det vil se rigtig fint ud (og så det er jo også rigtig hyggeligt, når det er ved at blive mørkt ret tidligt).

  SVAR: Tak Mia Malene, og ja det vil være fint men en enkel kæde, ikke bolde, farver og nips på, men mon man kan købe sådan en nu ? eller først til jul.

 21. Malene Nielsen skriver:

  Jeg syntes at du skal male noget vildt på væggen :)

  SVAR: Haha ja kunne være jeg bare skulle gå amok..

 22. Chhan skriver:

  Synes det lyder som en rigtig god ide med at male vinduet en farve :) eller måske noget vildt patchwork med tapet rester rundt om vinduet, lige som du lavede på din lille kommode det så jo pisse godt ud!! :D

  Jeg er også kanon med orkideer…. i hvert fald med min fine blå/lilla plastik orkide jeg har ;) ha ha jeg er nemlig også god til at slå mine planter ihjel og så har jeg høfeber :( så de fleste af mine planter er kunstige.
  Jeg synes ik de ser kunstige ud men du kan jo selv se på billederne af min lejlighed http://www.wooz.dk/?p=3664
  orkideen og den lilla blomsterkrans er begge købt i plantorama for omkring 200-300kr, der købte jeg også mine kødædende planter som sjovt nok har det rigtig godt selv om jeg ikke har gjort noget af det der står man skal med dem…. altså der står de skal have kalkfrit vand, tror du jeg gider koge vand og vente på det køler af hver gang de skal vandes?! og det skal de hver dag (det bliver de så heller ikke men de få en flue nu og da ;)) og så har jeg en aloe vera plante, den fik sidst vand… øh.. det er vist ved at være et halvt år siden.. tror lige den får lidt vand i morgen så ;) nå men det var lidt mine erfaringer med planter :)
  Sådan fra den ene plante dræber til den anden ;) he he

  SVAR: Hehe, ja de planter jeg har nu er kunstige alle sammen, min fine orkidee jeg havde er død nu :( jeg må heller se had jeg kan få af store planter som skal have MEGET lidt vand.. Men ja jeg må på udkig efter en falsk blomst hehe..

  Jeg tror jeg hopper lidt fra det med papiret har så mange ting nu der er foldet ind hehe..

 23. Gry skriver:

  Hej :O) Jeg har kigget rundt på nettet og fundet det her: http://fashionisonfire.com/2011/05/05/kreative-vinduer/ som jeg synes er rigtigt flot. Man kan købe tuscherne her i flere farver: http://www.legehimlen.dk/shop/ses-creative-6-12464p.html

  Og så kunne jeg godt selv tænke mig engang at bruge sådan et her – ikke i hele vinduets højde, men måske bare klippet til efter opogned-mønsteret: http://cona.dk/product/perleforhaeng-117/

  Jeg håber du fanger indlægget trods de tre links – at det ikke går i spamfilter :O)

  Held og lykke med vinduet. Du kan evt google efter kreative vinduer eller lign for at få idéer.

  SVAR: Tak for ideerne, men det er mere farve jeg mangler altså uden om vinduet, det hele er så kedeligt og hvidt. Og det sidste link min veninde har sådan en til døren den er rigtig sejt, kunne ikke helt forstille mig den til et vindue hehe

 24. Chhan skriver:

  Hvad med en stor buket papirs blomster, de skal i hvert fald heller ikke have vand ;)

  Der er nogle rigtig gode diy til flotte papirs blomster her :

  http://www.100layercake.com/blog/2011/07/22/diy-storybook-paper-roses/

  http://www.100layercake.com/projects/view/37/25/paper-flowers-by-brittany/

  SVAR: De seje, men trænger til noget uden papir hehe..

 25. Henny skriver:

  Jeg ville se om ikke jeg kunne finde nogle meget farverige høje vaser. Jeg kan godt se at du allerede har vaser i vinduet. Men de er jo bitte små….

  Måske også små fyrfadsholdere i farver. Pg så måske hænge en flot plakat på væggen.

  SVAR: Jeg har liiige fjernet de store vaser jeg har fra vinduet, fordi jeg gerne vil have plads til disse hehe, men jeg tænker også der skal lidt mere til end indholdet i vindueskammen hmm..

 26. Sine skriver:

  Hvad med noget Rie Larsen papir på listen rundt omkring vinduesrammen? Evt i samme stil som nogle af dine andre decopage ting?

  SVAR: Jeg har så mange ting i stuen det gjort ved, så tror dte bliver lidt for meget, men fed ide, jeg har valgt at male den nu i hvertfald-.

 27. Linda Eg skriver:

  Hold da op en masse hjælp du har fået allerede ;)
  Synes også en plante er en god idé… og bare kig på sedlen der hænger på den inden du køber eller spørg i butikken om den kan tåle direkte sollys… :)

  SVAR: Ja det må man sige, det bare så dejligt, jeg har fået købt mig en plante nu hehe

 28. erry skriver:

  Jag skulle gjort en stort girlang av färgglada pappersblommor som hänger över fönstret. :) Eller något liknande… Till julen byts de ut mot många pappersstjärnor i många olika färger och mönster. Att ha ett sådant stort och fint fönster är en riktig dröm för mig!

  Sen är jag ju ett gardinfan – och tycker att det bästa är när gardinerna inte hänger framför fönstret, utan på sidorna. Du kan ju välja att spänna upp ett tyg på väggen vid fönstret istället för en gardin också. :)

  SVAR: Det lyder flot. men hvordan mener hvilken slags krans, har du nogle billeder nogle steder?? Åh ja jeg tror desværre ikke jeg bliver overbevist om at der skal være gardiner hehe

 29. Bolette skriver:

  Jeg synes, ligesom mange andre, at der skal stå nogle HØJE blomster i vinduet og meget gerne med farve på! (Man kan få flotte kunstige planter og blomster i IKEA)
  Og ellers så synes jeg altså også, at der mangler gardiner, selvom du hader dem ;-) Der ser lidt upersonligt ud og ikke spor hyggeligt. Gardiner hygger SÅ meget, og man kan altså få rigtig mange som ikke er mormor-agtige, hver det er dét der er problemet.

  SVAR: Haha øm de gardiner, jeg kan ikke sy og ved det fordyrt hvis jeg skal finde nogle der kan sy dem, dem der er lavet i forvejen tror jeg ikke jeg ville godkende hehe

  Jeg har faktisk været i Ikea i dag og købt mig en flot plante.. :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>