Fremtiden

Har ikke glemt denne fantastiske verden endnu. Men havde lige brug for en lille pause..

Jeg tænker og tænker på hvad jeg gerne vil, jeg kan ikke rigtig finde ud af om den skole jeg går på nu er noget for mig, elsker mennesker der går der, jeg går på noget der hedder kvindedaghøjskolen til jer der ikke ved det. Jeg skal til møde den 4. feb. om alt det her..

Men jeg var til uddannelse messe i onsdag, og har fundet et sted jeg SÅ godt kunne tænke mig at starte nemlig Vrå højskole. De har alle de “fag” jeg interesser mig for.. Men ved ikke lige om min sagsbehandler og bostøtte vil synes det noget for mig, fordi jeg er så sårbar som jeg er, og har ligesom brug for min sagsbehandler i det mindste er på min side, da jeg aldrig selv vil have råd til at gå der..  Jeg skal i hvert fald 3 dage der hen her til marts til åben hus.

Nu er der håndbold, så jeg er den der er smuttet, god søndag til jer alle, og lad Danmark vinde.. :D

Dette indlæg blev udgivet i Hjemme ved mig, Joan Snakker. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Fremtiden

 1. Kate ekebjærg skriver:

  Ja indimellem står man ved en skillevej. Jeg synes det lyder spændende med den højskole. Håber du får mulighed for at komme til at få der, hvis det er det du ender med st ønske dig:-)
  Kate

 2. Malene skriver:

  Vrå Højskole, har lige været forbi deres hjemmeside. Det ser spændende ud. Jeg håber det lykkedes for dig. Dejlig blog du har. Kigger tit forbi. Kærlig hilsen Malene

 3. mette skriver:

  Skønne Vrå Højskole!!!!
  Gik der selv for 100 år siden, på kunstlinjen. Et dejligt sted i skønne omgivelser :)Krydser fingre for at du snart finder lidt afklaring med hvad fremtiden bringer.
  Kh Mette

 4. Kære Joan

  Jeg håber, at du finder ud af, hvad du gerne vil og hvad dine muligheder er. Det er rigtig træls at være uafklaret.

  Kh
  Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>